Címoldal Vendégház Látnivalók Galéria Foglalás Hasznos linkek

Ha üzenete van számunkra, kérjük írjon a vendégkönyvünkbe,
vagy írjon emailt a varizsuzsa@varibel.hu címre.


Név:
Email:
Honlap:
Üzenet:


Bejegyzések:

2010.05.05. Nagyon örülök,hogy rátaláltam a neten a Bükk Vendégházra.
A házigazdánk nagyon odafigyelt mindenre.Végtelenül kedves volt.
Minden igényt kielégitő,jól felszerelt szállást biztositott.
Ez úton szeretném ajánlani minden korosztálynak.Utólag is nagyon hálás vagyok és szeretném megköszönni azt a segitőkézséget ,amit kijelentkezésünk után is nyújtott. Ugyanis az autónk akkuja lemerült, vasárnap lévén senkit nem találtunk, aki segitségünkre lett volna.
Kedves házigazdánk, Zsuzsa utánunk jött, kisegitett a bajban. S ez után minden gond nélkül hazaértünk Erdélybe.

Hálás köszönettel
Pál Erzsébet és József
Email: lapikosza67@lajt.hu

2009.09.30. Legnagyobb elismerésünket fejeznénk ki ezúton is a csodálatos fél-napért, amit itt tölthettünk, nagyon szép, kulturált, nagyon kellemes hely, amit csak ajánlani tudunk mindenkinek, és valóban, a házigazdák nagyon kedves emberek, mély köszönet ezért, és mindenképpen elmegyünk még!! Őszinte tisztelettel:
Szilágyi József
Email: dudu61@citromail.hu

2009.08.12. Az apartmanban töltöttünk néhány éjszakát, ami valóban tiszta, jól felszerelt és rendezett, még a szelektív hulladékgyűjtésre is figyel a házigazda. Kisgyermekek számára is ajánlani tudom, nem csak a homokozó, hinta és egyéb játékok miatt, hanem mert még a kert locsolásában is segédkezhetett a fiam :) Az infra szaunában pedig a párom kényeztette magát, így mindenki megtalálta a számítását.
A környék nagyon szép, a kirándulások kedvelői biztosan nem fognak csalódni!
Nagy Gábor Email: nagy.gabor@szamado.hu

2009.08.04. Köszönjük szépen a lehetőséget, nagyon jól éreztük magunkat! Mindenkinek szívből ajánlom a vendégházat, aki szép, nyugodt környezetre, tiszta, rendezett, ízléses, jól felszerelt szállásra, kellemes, sokoldalú programokra vágyik. Kisgyermekeseknek kiváló. A vendéglátók rendkívül kedvesek, rugalmasak és minden igény kielégítésére törekszenek. Remélem, még találkozunk:)
Lehotai Judit
2008.12.03. Egy vállalkozás alkalmából 1,5 hónapot töltöttünk Miskolc városában. Mivel hogy Erdélyből érkeztünk, a Magyarországi partnerünk bérelte a Bükk vendégházat. Nagyon meg voltunk elégedve, mert számunkra egy csodálatos otthont és kikapcsolodást jelentett. Minden felszereltséggel ellátott, tiszta vendégház. A szállásadók kedvesek és segitőkészek. Ki nem szállásol ott, csak az nem tudja.
Köszönjük!
László Kálmán
Email: kalmi71@yahoo.com
2008.12.03. Családi kikapcsolódásra vágytunk, közelben látnivalóval, azért választottunk a Bükk vendégházat. Teljes mértékben mindent megkaptunk amire szükségünk volt. A tulajdonosok mindenre figyelmet fordítottak a ház kialakításánál, felszereltségénél. A vendégház tiszta, a kert rendezett. Szállásadók segítőkészek, figyelmesek mindenben! A gyerekek is teljesen felszabadultak tudtak lenni. Tervezzük, ismét pár napot eltöltünk, családi barátokkal!

Köszönjük!
Horváth László
Email: emha@freemail.hu
2008.11.28. Nagyon jól éreztük magunkat. Szép helyen van, tiszta a levegő és csöndes. Jól felszerelt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A szállásadó nagyon kedves, bármiben segít.

Köszönjük szépen
Nagyné Menyhárt Tünde
Email: tundemenyhart@citromail.hu
2008.11.25. Csodás 3 napot töltöttünk el a Bükk vendégházban. Tiszta, felszerelt, szép szállás. A szállásadó nagyon kedves, jól informált, segítőkész.

Bedő Károly
Email: domi2006@invitel.huVáribel Kft.3533 Miskolc, Szervezet utca 43. Telefon: 06 70/33-88-055Email: varizsuzsa@varibel.hu